TiCo crossbow bolts have incorrect damage

View previous topic View next topic Go down

TiCo crossbow bolts have incorrect damage

Post by Grimtongue on Mon Dec 14, 2015 2:05 pm

I've made three sets of crossbow bolts, upgraded them with quartz, but the damage does not increase.  The displayed damage does not increase from the displayed base damge after adding quartz.  Also, mob-shooting tests reflect the damage output remained constant.

I used bolts of varying weight (bronze, iron, steel) and the flight speed and armor penetration at base stats is consistent with what it's supposed to be.  However, upgrading the bolts had no effect on the damage output at all.  This is not normal behavior for TiCo crossbow bolts.
avatar
Grimtongue

Posts : 73
Join date : 2014-08-08

View user profile

Back to top Go down

Re: TiCo crossbow bolts have incorrect damage

Post by Paxination on Sat Dec 19, 2015 6:18 pm

isnt the crossbow a new item with mc 1.7.10?

has it worked before at all?

Paxination
Admin

Posts : 173
Join date : 2014-06-25
Age : 40
Location : Cybertron

View user profile http://oasis-ftb.forumotion.com

Back to top Go down

Re: TiCo crossbow bolts have incorrect damage

Post by Grimtongue on Sat Dec 19, 2015 6:20 pm

They worked fine in every other modpack I've used... and they came out over a year ago.

_________________
avatar
Grimtongue

Posts : 73
Join date : 2014-08-08

View user profile

Back to top Go down

Re: TiCo crossbow bolts have incorrect damage

Post by OasisMaximus on Mon Dec 21, 2015 7:54 am

They did come out in 1.7.10 though... yep, it's been that long...

OasisMaximus
Admin

Posts : 38
Join date : 2014-07-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TiCo crossbow bolts have incorrect damage

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum